Opis forum
W tym temacie piszecie którego z wyżej wymienionych członków TEAM mam zbanować. Można oddać 1 głos. Wszystko ma się trzymać przykładu:
alexbobi vs. Fluxim_PL: (tu nick którego z nich)
Dla czego: (tu piszecie dla czego)
Głosowanie zostanie rozstrzygnięte wieczorem 25.08.
Nowy użytkownik
Wydalenie gracza o nazwie : Fluxim_PL
Tylko z powodu brata fluxima.Wyzywa mnie wyraża się źle,chciałbym żeby był bardzo dobrym kolegom , szanowanym graczem w minecrafcie np. Prze ze mnie.Ale tak nie jest więc z całom przykrością stwierdzam fakt , że nie zasłuzył na rycerza.Prosze Losiumana o zbanowanie Fluxima.Moze dodam coś od siebie dla fluxima.(Fluxim , bardzo cię lubiłem ale pokazałeś mi , że nie mogę na ciebie ufać , twój brat był lepszy i z żalem żegnam się z tobom.)
Wydalenie gracza o nazwie : alexBobi
Fluxim jest fajny jednak były małe sprzeczki między mną a nim Ale wole by zbanowano alexbobiego powód był temat tutaj albo na Toficraft ze alexbobi kogoś obrazał pozatym Lepiej będzie jesli fluxim zostanie dla kazdego z nas bo co potem bedzie
>Ja bobi mam prośbe
>alexbobi nie zawracaj mi dupy od czego masz innych
>ja ale tylko ty jesteś na serwie
>alex< kur wypierdalaj albo bana dostaniesz
proste ...
Nowy użytkownik
Wydalenie gracza o nazwie: Alexbobi
Why? To proste. Alex ma 10 lat i NIE NADAJE się do administracji, pozatym jest nie uprzejmy (Chciałem wulgarnie) i poprostu.. Tyle mam do powiedzenia.
Pozdrawiam.
Wulgarny? Ja wulgarny? //alexbobi
Hmmm Tu mam dylemat ale...
Alex : Obraził trochę serwer Fluxim : Kickuje Alexa bez powodu,wyzywa innych...
Hmmm jestem za wydaleniem Fluxima
Dlaczego Fluxim?:Wyzywa,kickuje mojego kolege alexabobiego (znam go z KraszCity) i innych graczy
Ostatnio edytowany przez Goku230 (2012-08-20 17:31:17)
Nowy użytkownik
Głosuje za odejściem Alexa.
Według mnie Fluxim to fajny gość, umiałem się z nim dogadać, a z Alexem było odwrotnie. Obydwaj w swoim życiu popełnili błędy, jednak u Alexa była duża ich ilość.
Nowy użytkownik
Do rangi VIP? Nope.
Cytuję. W tym temacie piszecie którego z wyżej wymienionych członków TEAM mam ZBANOWAĆ.
Czytaj uważnie..
Btw. Mamy jeszcze dwa dni od mego postu.